От 24.05.2011 стартира новата визия на сайта и всички новини и публикации ще са на следния адрес: Nessebar-News.com
 
News from NessebarВила Ива Фотогалерия и е-картички от Несебър
Начало
Политика
Общество
Анализи и коментари
Култура-образов.
Спорт
Туризъм
Бургаска област
НЕСЕБЪР
СВЕТА
Живец
Интервю
България
Парл.избори -2009
Лайънс клуб-Несебър
Икономика
Крими
Омбудсман
Европейски съюз
НАПОС
 
 
 
Важно ли е присъединяването ни към Договорът Шенген
ДА
НЕ
НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ
 
 
April 2024
ПВСЧПСН
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 
   
А ВИЕ ЗАСТРАХОВАХТЕ ЛИ ДЕТЕТО СИ ?
От: 27-Април-2024 11:42

ОТВОРЕНО ПИСМО


 


 ДО МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА В ОБЩИНА НЕСЕБЪР


 


 ОТ:“Интерамерикан България Животозастраховане”


       ЕАД-Офис Несебър


 


 ОТНОСНО:             Информация за  детска   застраховка


                              ” КОГАТО ПОРАСНА”


 


Уважаемо семейство ,


 


Повод за това мое писмо до Вас е увеличаващият се брой на детската застраховка „Когато порасна” в община Несебър през изминалите две години.Очевидно това е в резултат на грижите на община Несебър към младите семейства и подрастващите  ,а и на самите родители към техните деца.

ОТВОРЕНО ПИСМО


 


 


ДО МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА В ОБЩИНА НЕСЕБЪР


 


 


ОТ:“Интерамерикан България Животозастраховане”


       ЕАД-Офис Несебър


 


 


 


ОТНОСНО:             Информация за  детска   застраховка


                              ” КОГАТО ПОРАСНА”


 


Уважаемо семейство ,


 


Повод за това мое писмо до Вас е увеличаващият се брой на детската застраховка „Когато порасна” в община Несебър през изминалите две години.Очевидно това е в резултат на грижите на община Несебър към младите семейства и подрастващите  ,а и на самите родители към техните деца.


 


Присъединявайки се към тези усилия и с цел да Ви бъдем полезни , искаме да ви предложим една твърде  полезна застраховка за Вашето дете.Сега е моментът да се погрижите за неговото бъдеще,като сключите изключително изгодната и полезна застраховка „Когато порасна” на Застрахователна компания „Интерамерикан България”,която от 2008 година има офис в Несебър.


 


Минималният годишен размер на премията/вноската/ по тази застраховка е 300/триста/ лева,минималният срок-10 години,а максималният -25 години.


Нашият подарък за Вас ще бъде 10% от премията/вноската/ за застраховката за първата година!


 


За разлика от други традиционни застраховки, при застраховките „Живот”сумата се натрупва с лихви и се получава след договореният период .За срока на застраховката застрахователят обезпечава редица рискове за застраховащият родител и за детето като болничен престой,злополука и др.


Ето и някои допълнителни пояснения,които бихме могли да конкретизираме при среща:


 


РАЗУМНО Е ДА ОСИГУРИМ ДЕЦАТА СИ ОЩЕ СЕГА, КОГАТО СМЕ МЛАДИ И МОЖЕМ ДА РАБОТИМ, ЗАЩОТО:


·         Доброто образование става все по-платено. То е скъпо днес и ще стане по-скъпо утре.


·         С навършване на пълнолетие децата ни ще имат нужда от начален капитал, за да поемат своя път в този живот.


·         Ние не сме вечни.


ЗАСТРАХОВКА „КОГАТО ПОРАСНА“


·         Спестява и умножава средства отделяните от вас средства за бъдещето на децата


·         Помага на децата да преживеят неприятните изненади, които може да им поднесе животът


·         Помага на вашите деца, ако се случи вие да не можете да се грижите за тях


СПЕСТЕНИ ПАРИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА


Гарантирана сума в края на застрахователния период


– гарантирана сума: парите от вноските се натрупват, заедно с лихвите и формират застрахователната сума, която детето получава в края на застрахователния период


– срокът на застраховката е 25 години: колкото по-дълъг срок изберете, толкова по-добри са финансовите резултати


Възможност за допълнителна доходност върху спестяванията


Вие можете да увеличите лихвите по спестяванията с наша помощ. Доверете се нашите експерти – EUREKO е с огромен опит и доказан професионализъм в управлението на инвестиции. Гарантираната сума в края на периода си остава гарантирана – а лихвите могат да бъдат още по-големи.


ЗАЩИТА НА НАШИТЕ ДЕЦА


Освен сигурните спестявания за бъдещето на децата ни, застраховка „Когато порасна“ помага на децата да преживеят неприятните изненади, които може да ни поднесе животът. Злополуката е една такава изненада и е добре някой да има грижата, ако ни се случи.


Обезщетение за злополука, претърпяна от дете


При телесни увреждания вследствие на злополука изплащаме за детето обезщетение, съответстващо на размера на нанесените вреди.


Трайна неработоспособност вследствие от злополука с прогресия 350


В случай на трайна неработоспособност на застрахованото дете в следствие на злополука, Interamerican заплаща сума, съответстваща на размера на вредите, увеличена 3,5 пъти.


Дневно обезщетение за болничен престой вследствие на злополука или заболяване.


Изплащаме дневно обезщетение за всеки календарен ден болничен престой, продължил без прекъсване повече от 48 часа.


АМИ АКО НЕЩО СЕ СЛУЧИ С НАС?


Ако се случи непоправимото, кой ще се погрижи за нашите деца? Застраховка „Когато порасна“ има грижата и за това с допълнителните покрития:


Освобождаване от заплащане на застрахователна премия при инвалидност на застраховащия


Компанията поема за своя сметка вноските по застраховката при настъпила поради злополука или заболяване инвалидност на застраховащия (повече от 70%), за да може полицата да остане в сила в полза на детето.


Обезщетение при смърт на застраховащия


На застрахованото дете се изплаща цялата сума по полицата веднага.


Обезщетение при смърт на застраховащия от злополука


На застрахованото дете се изплаща цялата сума по полицата веднага.


 


Повече информация за тази застраховка, за  други превъзходни застрахователни продукти на  Застрахователно дружество „Интерамерикан”,както и за изготвяне на конкретни оферти можете да получите в офиса на компанията в Несебър-ул.”Иван Вазов” № 14/до кафе „Булевард””,


тел/ факс:  0554/4-21-04,моб.:0898/ 34 99 10,


E-mail – k_kosev@abv.bg 


ЗАПОВЯДАЙТЕ- НИЕ ИМАМЕ ГРИЖАТА !



  С пожелания за весели Коледни празници ,  щастлива 2011 година и  уважение,


 


  Красимир Косев-Управител Офис Несебър


=======================================












Застраховка 'Живот'-позната и непозната 




   

Изпрати новината на приятел   

Разпечатай новината

Автор(източник): Десислава Николова/Моите пари
Снимката в цял размер... Click to enlarge?

Макар българинът да предпочита да застрахова автомобилът и недвижимото си имущество, вместо личния си живот, голяма част от хората са запознати с основните принципи на животозастраховките. Въпреки превесът на имуществените застраховки, вярваме че животозастраховането тепърва ще се развива, поради осъзнатата нужда от осигуряване на такава сигурност. В офисът на Застрахователна компания "Интерамерикан" в Несебър можете да направите Застраховка "Живот" за вас и за вашите деца!


Нужна ли е застраховка „Живот”
Всеки от сам трябва да прецени. Отговорът, обаче изисква определени съображения. Да започнем с един основен въпрос: „Ще се справи ли с разходите семейството ми , ако се случи нещо с мен?”. Този въпрос идва, за да подскаже, че застраховка „Живот” е подходяща за лица, които имат семейство и техния доход е основен източник на средства за издръжката му. Ако отговорът на този въпрос е положителен, застраховка „Живот” може да се окаже подходящо решение за осигуряване на защита за семейството при възникване на непредвидени рискови обстоятелства. Накратко тази застраховка е подходящо инвестиционно решение за лица, които имат съпруг/а, деца, възрастни родители, които са зависими от него и т.н.

Желая застраховка, но каква?
Най-често срещани са смесените застраховки „Живот”, при които застрахователната компания осигурява защита при смърт на застрахования или пък при доживяване срока на застраховката. В първия случай наследниците на застрахования получават договорената застрахователна сума в полицата, а във втория случай - застрахователната сума плюс натрупана допълнителна доходност. Доходността на застраховките „Живот” е средно около 5% годишно и варира при отделните компании, предлагащи този продукт. Изплащането на суми при доживяване срока на застраховката няма отношение към това дали застрахованото лице е навършило пенсионна възраст или не. Обикновено максималния срок по тези застраховки е 25-30 години.Това означава, че ако лицето избере застраховка със срок от 25 години, след изминаване на този срок то ще има правото да получи обезщетения. Компаниите предоставят възможност лицето да избира начина, по който да бъде получена сумата – еднократно или под формата на рента за определен срок.

Застраховка „Живот” или срочен депозит
Често доходността по този вид застраховки се сравнява с тази от депозит. Сравнение, обаче едва ли е редно да се прави, тъй като двете схеми са напълно различни. При срочните депозити, влагайки определена сума банката се задължава да изплати годишна лихва в определен размер посочен от нея. При застраховка „Живот” лицето договаря определена застрахователна сума, от която се определя размера на дължимата вноска. Ако възникне покрит по полицата риск, компанията ще заплати определено обезщетение, независимо колко вноски е внесъл застрахования. Срочният депозит няма такива функции, целящи възмездяване на лицето или неговите близки. Много от Вас ще си кажат, че в момента промоциите по срочни депозити са по-изгодни от животозастраховките. Имайте предвид, обаче, че това са само промоции и лихвите няма завинаги да са такива. Предимство на застраховките „Живот” е, че платените премии намаляват размера на облагаемия доход. Според законодателството ни те са данъчно признати разходи.
 
Цена на застраховката Ако след дилемата депозит – застраховка, все пак крайното решение е застраховка, то следващия въпрос е: „Колко мога да си позволя да плащам?”. Месечните, годишните или еднократните плащания по застраховката трябва да са съобразени с доходите, които получавате и фиксираните разходи за издръжка на семейството. Както и при останалите застраховки, и тук дължимата премия зависи от застрахователната сума, записана в полицата. Колкото по-висока е сумата, толкова по-висока ще е дължимата премия. Разбира се при необходимост договореният първоначален размер на премията може да бъде променян и дори намаляван след сключване на застраховката. Също така законодателството ни позволява застраховката да бъде прекратена предсрочно и да се изплати нейната откупна стойност. Правото на откуп се придобива две години след сключване на застраховката, при положение, че премиите са плащани редовно. Това обстоятелство предоставя възможност на застрахования да се откаже от застраховката, срещу което получава определена сума. И понеже вече заговорихме за цена на застраховката, един пример ще даде повече яснота по въпроса. При произволно избрана действаща оферта на смесена застраховка „Живот” за мъж на възраст 33 години, който избира срокът на застраховката му да е 15 години и договорената застрахователна сума е в размер на 8600 EUR, месечената дължима вноска ще е 50.36 EUR. Това означава, че разходите за премии до края на срока на застраховката ще са в общ размер на 9064.80 EUR. При доживяване срока на застраховката застрахователната компания ще изплати на лицето 8330.48 EUR + допълнителната натрупана доходност за годините. Компаниите не предоставят точни цифри за нейния размер, но според запознати тя варира около 5% при различните компании. Нито една застрахователна компания не би посочила точна цифра за бъдещата доходност, тъй като тя се определя от доходността на инвестицонния портфейл на компанията за изминалата година. Тази доходност подлежи на регулации от страна на КФН и се начислява върху спестовната част веднъж годишно. Като ориентир за клиента обикновено се обявява доходността за изминал период. Ако настъпи фатален край на застрахованото лице, на наследниците му ще бъдат изплатени 8600 EUR + допълнително натрупаната лихва към моментът на настъпването на събитието. Тук специфичното е, че тази сума ще бъде изплатена, независимо от броят на заплатените премии.
 
Какво покритие да избера? Повечето застраховки предлагат основно покритие на застраховката, като могат да бъдат прибавяни допълнителни пакети от рискове, с което се увеличава обхвата на застрахователната защита. Като допълнителен пакет напр. се предлага изплащане на обезщетения при възникване на временна и/или трайна загуба на работоспособност, дневни пари за болничен престой, разходи за медикаменти и консумативи, хирургическо лечение и др. При тези допълнителни рискове обикновено се договаря отделна застрахователна сума по полицата, но тя не може да надвишава тази по основното покритие. Така например, ако възникне трайна загуба на работоспособност, вследствие на злополука да речем, застрахователната компания ще изплати процент от застрахователната сума, равен на процента на загуба на работоспособност, определен от ТЕЛК или НЕЛК.
 
Има ли значение валутата на застраховката? Застрахователните компании предлагат застраховки в три основни валути – BGN, EUR или USD. Често пъти с цел избягване на ефекта от обезценка на застрахователната сума (която има отношение към размера на обезщетенията) се предлага опция нар. „индексация”. Избирайки я застрахования се предпазва от обезценка, като застрахователната сума нараства с определен процент годишно. От такава гледна точка валутата придобива минимално значение при избор на продукт.
 
Кога имам право да получа обезщетения по застраховката? Практиката ни показва, че масово се сключват застраховки, без да са известни случаите, при настъпване, на които лицето или наследниците са в правото си да поискат изплащане на суми от компанията. Това обстоятелство изисква детайлно опознаване на прилаганите Общи условия на компанията, която сте избрали. С цел да улесним в максимална степен хората, желаещи да сключат животозастраховка се постарахме да изложим накратко случаите, при настъпване на които застрахователните компании следва да изплатят обезщетения. С тези и с останалите условия на застраховки, имате възможност да се запознаете в секцията застраховки „Живот” на сайта на МОИТЕ ПАРИ. Запознаването с тези условия не изключва нуждата от провеждане на консулатация със специалист. Въпреки стремежа ни да изложим по-важните моменти, които трябва да бъдат взети предвид преди сключване на застраховка „Живот”, естеството на тези застраховки изисква провеждане на консултация със застрахователен консултант, която е напълно безплатна за клиента. Освен помощ при сключване на застраховката, той ще окаже посредничество и при възникване на непредвидено рисково обстоятелство.
 


 


 

Вижте останалите обяви...
 
  Почивка в:
    Несебър - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Сл. бряг - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Св. Влас - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Равда - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Обзор - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
  Holiday in :
    Nessebar
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Sunny Beach
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Sveti Vlas
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Ravda
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Obzor
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food

Включете се!

 
Aristidov PC Shop 2
 
  ПОРЪЧАЙТЕ СИ ВАШИЯТ САЙТ !

Атрактивно помещение в Несебър

ВАШИТЕ ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ В НЕСЕБЪР !

А ВИЕ ЗАСТРАХОВАХТЕ ЛИ ДЕТЕТО СИ ?

ПОДАРЕТЕ СИ ПОЧИВКА В НЕСЕБЪР !

 
 
Адмирал
 
   АДМИРАЛ БРОКЕР
 Община Несебър
 Авт.линии-Несебър
 Moreto.net
 Обяви за работа
 RuseNEWS
 Хотели в Несебър
 Времето в Несебър
 nessebarmedia.com
 СПА Хотели
 Поморие e-News
 Guide - Bulgaria.com
 HOTELS.BG
 Почивка.bg
 PureBulgaria.com
 
в.
   Бургас футбол
 Агенция "Фокус"
 Вестник "Слънчев бряг прес"
 
|| УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ,ПОРАДИ ПРОФИЛАКТИКА И РЕКОНСТРУКЦИЯ САЙТЪТ НЕСЕБЪР НЮЗ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБНОВЯВА НЕРЕДОВНО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ !МОЛИМ ЗА РАЗБИРАНЕ И ИЗВИНЕНИЕ ,ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ХУБАВ И ЖЕЛАН ! ||  

© 2004-2005 - Nessebar-News.com
гр.Несебър; ул."Струма" 6; Тел./факс: 0554/45404; E-mail: k_kosev@abv.bg
Ползването на информацията става свободно, при условие, че се цитира източника!

Web development by Aristidov.com.