От 24.05.2011 стартира новата визия на сайта и всички новини и публикации ще са на следния адрес: Nessebar-News.com
 
News from NessebarLK-Nesebar Фотогалерия и е-картички от Несебър
Начало
Политика
Общество
Анализи и коментари
Култура-образов.
Спорт
Туризъм
Бургаска област
НЕСЕБЪР
СВЕТА
Живец
Интервю
България
Парл.избори -2009
Лайънс клуб-Несебър
Икономика
Крими
Омбудсман
Европейски съюз
НАПОС
 
 
 
Важно ли е присъединяването ни към Договорът Шенген
ДА
НЕ
НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ
 
 
May 2024
ПВСЧПСН
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 
   
ЧОВЕКЪТ,КОЙТО ПРИТЕЖАВА ДАРБАТА ДА ОБЛЕКЧАВА БОЛКАТА 
От: 15-Май-2011 08:30;  Прочетена: 2672 пъти   
Автор(източник): Максим МОМЧИЛОВ

Снимката в цял размер... Click to enlarge?

През зимата Благой,който  притежава  дарбата да облекчава  болките на хората, помогна на десетки страдащи в Южна Италия.Той вече е в Несебър и ще остане през цялото лято Благой  Габерски оправя и намества изкълчени и навехнати стави.Лекува болки в кръста и гърба,раменните стави,вратните прешлени, лакетните стави и китките.Прилага успешна терапия при дископатия,дискова херния,  радикулит, плексит, ишиас, лумбаго, мигрена,бъбречни заболявания,нощно напикаване.В доста от случаите е последна надежда на болните,отписани от традиционната медицина.


         Благой е от Скопие.Цялото му семейство има и българско гражданство.И през лятото работят в България.Благой казва за себе си,


че е обикновен човек.


Дълги години е бил шофьор в системата на международния транспорт и е обиколил много страни по света.Много по-късно,по време на работа в автопарка на фирмата в Скопие,негов колега претърпял тежка костно-мускулна травма,при която Благой за пръв път действал собственоръчно и благодарение на неговата намеса,далеч преди пристигането на Първа помощ,последствията били предотвратени.След този,последвали още няколко инцидентни случаи по време на работа и извън нея, при които интервенцията за лечение на травмите също се оказали успешни.


      Случило се така,че излекувал и някои от по-известните хора в града и пред дома му в предградие на македонската столица, започнали да се стичат страдащи хора от близо и далеч.След телевизионен репортаж за неговите способности македонска гражданка,живееща в Лондон и страдаща от тежко заболяване също потърсила помощ и се излекувало напълно.


През над 30-годишната си  практиката придобил и способността да си съставя диагнози,установявани чрез пулса на конкретния човек. Благой твърди,че чрез тази диагностика може да се установи не само състоянието на организма като цяло, но и на отделни негови участъци.


         На въпроса:” Как лекуваш ?”,Благой отговаря: “Не знам”.И добавя,че няма нелечими болести.Не е всесилен,макар че е помогнал на хиляди хора.Имало е и случаи,в които не е успявал.Във всеки конкретен случай най-лошото е,според него,когато се изпусне момента и травмата и болката се задълбочат.


           Домът му е посещаван от медици и кинезо-специалисти ,желаещи да изучат дарбата му да лекува.И на тях казал,това,което и на мен.”Не съм чел и не съм учил специално


за това,как да лекувам 


хората”.Не може да обясни дарбата си да облекчава болките на хората.Смята,че тя е дар Божи.Убеждението му се затвърдило,когато в дома му пристигнала монахиня от далечен планински манастир,на която се присънило,че само лечител от скопското предградие може да я спаси от тежка болест,която я е налегнала.И той я излекувал.


          По ирония на съдбата,веднъж докато бил по пътя с ТИР-а си извън страната малкият му син претърпял злополука.Съпругата му го откарала в Централната болница  в Скопие.Лекарите направили каквото можали,но най-накрая старшият лекар й препоръчал да заведе детето в предградието “Радишани”,където живеел един лечител.Само той можел да помогне повече.А това бил самият Благой,който по стечение на обстоятелства пътувал за дома си.


           По Божието провидение


Благой живее втория си живот.


Преди време,когато децата им били още малки,семейството отишло с автомобила си на излет в околностите на  местен манастир в деня на Успение Богородично. Завалял лек летен дъжд и част от хората се прислонили под короната на вековен орех в близост до манастира.Дъждът бил като леко преваляване,но Благой бил обхванат от


предчувствие,че ще се случи


голямо нещастие.Предложил да жена си да се приберат към колата,а не към ореха.Тя не му повярвала,но все пак склонила да тръгнат към автомобила.Секунди след това орехът бил улучен от гръмотевица. Загинали 9 души,а 49 били откарани в болница.Благой е сред първите притекъл се на помощ.


           През зимния период Благой е пребивавал в Южна Италия,където също е помогнал на десетки хора,имащи здравословни проблеми.


            Ако и вие страдате от заболяване , за което традиционната медицина  не помага на този етап,може да позвъните на тел: 0 899 066 818,на който да потърсите помощ от Благой Габерски-човекът,притежаващ дарбата да облекчава болките на хората.


                                                  

3S SOT
Читателски коментари
Вашия коментар (Прочетете правилата!)
Име: 
Латиница/кирилица: (?)

 
  Почивка в:
    Несебър - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Сл. бряг - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Св. Влас - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Равда - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Обзор - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
  Holiday in :
    Nessebar
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Sunny Beach
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Sveti Vlas
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Ravda
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Obzor
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food

Включете се!

 
Вила Ива 1
 
  ПОРЪЧАЙТЕ СИ ВАШИЯТ САЙТ !

Атрактивно помещение в Несебър

ВАШИТЕ ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ В НЕСЕБЪР !

А ВИЕ ЗАСТРАХОВАХТЕ ЛИ ДЕТЕТО СИ ?

ПОДАРЕТЕ СИ ПОЧИВКА В НЕСЕБЪР !

 
 
Адмирал
 
   АДМИРАЛ БРОКЕР
 Община Несебър
 Авт.линии-Несебър
 Moreto.net
 Обяви за работа
 RuseNEWS
 Хотели в Несебър
 Времето в Несебър
 nessebarmedia.com
 СПА Хотели
 Поморие e-News
 Guide - Bulgaria.com
 HOTELS.BG
 Почивка.bg
 PureBulgaria.com
 
в.
   Бургас футбол
 Агенция "Фокус"
 Вестник "Слънчев бряг прес"
 
|| УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ,ПОРАДИ ПРОФИЛАКТИКА И РЕКОНСТРУКЦИЯ САЙТЪТ НЕСЕБЪР НЮЗ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБНОВЯВА НЕРЕДОВНО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ !МОЛИМ ЗА РАЗБИРАНЕ И ИЗВИНЕНИЕ ,ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ХУБАВ И ЖЕЛАН ! ||  

© 2004-2005 - Nessebar-News.com
гр.Несебър; ул."Струма" 6; Тел./факс: 0554/45404; E-mail: k_kosev@abv.bg
Ползването на информацията става свободно, при условие, че се цитира източника!

Web development by Aristidov.com.