От 24.05.2011 стартира новата визия на сайта и всички новини и публикации ще са на следния адрес: Nessebar-News.com
 
News from NessebarИнформационна агенция ФОКУС Фотогалерия и е-картички от Несебър
Начало
Политика
Общество
Анализи и коментари
Култура-образов.
Спорт
Туризъм
Бургаска област
НЕСЕБЪР
СВЕТА
Живец
Интервю
България
Парл.избори -2009
Лайънс клуб-Несебър
Икономика
Крими
Омбудсман
Европейски съюз
НАПОС
 
 
 
Важно ли е присъединяването ни към Договорът Шенген
ДА
НЕ
НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ
 
 
March 2024
ПВСЧПСН
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
   
СИНИТЕ КАНДИДАТИ ЗА МЕСТНА ВЛАСТ В ОБЛАСТТА ЯСНИ ДО МЕСЕЦ 
От: 15-Май-2011 17:47;  Прочетена: 2357 пъти   
Автор(източник): Nessebar-News.com

Снимката в цял размер... Click to enlarge?Между 29 май и 12 юни в цялата страна ще се проведат предварителните избори, които трябва да излъчат кандидат-президента на „Синята коалиция”. В тях могат да участват всички, а не само членове на СДС и ДСБ. В Община Бургас ще се гласува в 12 секции, с лична карта по постоянен адрес. Сините са убедени, че предварителните избори ще спечели Румен Христов, тъй като той се ползва с широка подкрепа и на други десни партии.

СИНИТЕ КАНДИДАТИ ЗА МЕСТНА ВЛАСТ В ОБЛАСТТА ЯСНИ ДО МЕСЕЦ


 


 


До един месец СДС в Бургаска област ще приключи с издигането на кандидатите си за местна власт във всички общини в региона. Това я прави първата партия, която рано излъчва и предлага на обществото своите кандидатури – не само за кметове, а и за президент. „Стоян Колев е номиниран за кандидат-кмет в Айтос, в Царево излизаме с кандидат, в Камено също. Надяваме се и сме почти сигурни, че тези хора ще бъдат припознати от партньорите ни от ДСБ и ще бъдат кандидати на „Синята коалиция”.

Водят се разговори за Несебър, Созопол, до месец при нас пасиансът ще бъде ясен. Лошото е, че нямаме с кого да преговаряме. Няма номинации от другите партии, няма върху какво да дебатираме”, обяви днес областният лидер на СДС Костадин Марков.


Подобна е ситуацията и на национално ниво – единствената партия с излъчен кандидат-президент е СДС, подчерта и лидерът на СДС Мартин Димитров. Той участва в областния съвет на СДС-Бургас днес заедно със синия кандидат-президент Румен Христов.


 


„Има ли друга цивилизована страна, в която пет месеца преди изборите няма кандидати? Партията с най-големи претенции, която управлява България - ГЕРБ, казва, че евентуално август месец ще излъчи кандидат. Това казва и БСП. Едните чакали първите, първите чакали вторите. А истината в България e, че хората не живеят добре, особено активните хора, работещите хора.

Получаваме страшно много оплаквания от дребния и средния бизнес – че е постригван, мачкан, доен, подслушван и бутан в ъгъла. Че много хора са пред фалит. И тези проблеми трябва да бъдат решавани, трябва да има кандидати и всеки да каже кой за какво е. А те искат да избягат от този дебат, защото има тежки и неудобни въпроси”, заяви Мартин Димитров.



Между 29 май и 12 юни в цялата страна ще се проведат предварителните избори, които трябва да излъчат кандидат-президента на „Синята коалиция”. В тях могат да участват всички, а не само членове на СДС и ДСБ. В Община Бургас ще се гласува в 12 секции, с лична карта по постоянен адрес. Сините са убедени, че предварителните избори ще спечели Румен Христов, тъй като той се ползва с широка подкрепа и на други десни партии.


 


„Очаквам сериозно участие на предварителните избори в Бургас. Видях как Бургас се промени пред очите ми. Между сегашното и предишното управление разликата е много голяма. Голяма част от тази работа се върши от хора от СДС, които участват в управлението на Община Бургас, от г-н Костадин Марков като зам.-кмет, от други колеги от СДС и това трябва да се знае от жителите на града и винаги да се подчертава”, каза още Мартин Димитров.


 


Преди участието си в областния съвет на СДС в Бургас, Мартин Димитров и Румен Христов бяха в Айтос. В събота вечерта те присъстваха на вечерната служба в храма Св. Димитър” в града и се срещнаха с местния бизнес. „Единственото нещо, което се развива в Айтос е интернетът, защото хората по скайпа гледат децата си, които са емигрирали в чужбина”, каза на срещата кандидат-кметът на „Синята коалиция” за Айтос Стоян Колев.

Местните бизнесмени заявиха, че заради липсата на инвестиции в района за хората няма работа и оцеляването е изключително трудно. Айтос е втората по брой население община след Бургас, а на магистралата дори няма отбивка за Айтос, оплакаха се още бизнесмените.


 

Bulrest.com Bottom
Читателски коментари
Вашия коментар (Прочетете правилата!)
Име: 
Латиница/кирилица: (?)

 
  Почивка в:
    Несебър - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Сл. бряг - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Св. Влас - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Равда - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Обзор - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
  Holiday in :
    Nessebar
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Sunny Beach
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Sveti Vlas
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Ravda
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Obzor
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food

Включете се!

 
БУРГАС ФУТБОЛ
 
  ПОРЪЧАЙТЕ СИ ВАШИЯТ САЙТ !

Атрактивно помещение в Несебър

ВАШИТЕ ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ В НЕСЕБЪР !

А ВИЕ ЗАСТРАХОВАХТЕ ЛИ ДЕТЕТО СИ ?

ПОДАРЕТЕ СИ ПОЧИВКА В НЕСЕБЪР !

 
 
Адмирал
 
   АДМИРАЛ БРОКЕР
 Община Несебър
 Авт.линии-Несебър
 Moreto.net
 Обяви за работа
 RuseNEWS
 Хотели в Несебър
 Времето в Несебър
 nessebarmedia.com
 СПА Хотели
 Поморие e-News
 Guide - Bulgaria.com
 HOTELS.BG
 Почивка.bg
 PureBulgaria.com
 
в.
   Бургас футбол
 Агенция "Фокус"
 Вестник "Слънчев бряг прес"
 
|| УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ,ПОРАДИ ПРОФИЛАКТИКА И РЕКОНСТРУКЦИЯ САЙТЪТ НЕСЕБЪР НЮЗ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБНОВЯВА НЕРЕДОВНО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ !МОЛИМ ЗА РАЗБИРАНЕ И ИЗВИНЕНИЕ ,ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ХУБАВ И ЖЕЛАН ! ||  

© 2004-2005 - Nessebar-News.com
гр.Несебър; ул."Струма" 6; Тел./факс: 0554/45404; E-mail: k_kosev@abv.bg
Ползването на информацията става свободно, при условие, че се цитира източника!

Web development by Aristidov.com.