От 24.05.2011 стартира новата визия на сайта и всички новини и публикации ще са на следния адрес: Nessebar-News.com
 
News from NessebarLK-Nesebar Фотогалерия и е-картички от Несебър
Начало
Политика
Общество
Анализи и коментари
Култура-образов.
Спорт
Туризъм
Бургаска област
НЕСЕБЪР
СВЕТА
Живец
Интервю
България
Парл.избори -2009
Лайънс клуб-Несебър
Икономика
Крими
Омбудсман
Европейски съюз
НАПОС
 
 
 
Важно ли е присъединяването ни към Договорът Шенген
ДА
НЕ
НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ
 
 
April 2024
ПВСЧПСН
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 
   
Заслужава ли си човек да си направи застраховка имущество? 
От: 19-Май-2011 08:04;  Прочетена: 2286 пъти   
Автор(източник): Моите пари

Снимката в цял размер... Click to enlarge?Въпреки че застраховката няма как да покрие неприятното усещане от щетата, би могла да ни компенсира
Засипани от реклами, отговорности, забързано ежедневие и хиляди неща, за които мислим непрекъснато, застраховката на дома изглежда някак далечна стъпка, която все може да почака. Може би именно липсата на време пречи да отделим повече внимание и да научим повече за този продукт.

ВАШИТЕ ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ В НЕСЕБЪР :



Ето например една банална случка от ежедневието, която вероятно се е случвала на всеки и може да ни накара да се замислим за реалните и практически ползи от подобна застраховка – да наводним съседите. В този случай, дори и да искаме, няма как ВиК да поеме отговорност заради това, че е нямало вода два часа и ние сме „забравили кранчето пуснато” и сме излезли. Резултат: трябва да платим щетите или да водим дълги съдебни битки с неясен резултат.

Ако обичайно сключваме застраховки от страх, че събития като тези в Япония биха могли да се повторят тук, в този случай клаузата „Гражданска отговорност към трети лица” си е истинска инвестиция: даваш малка сума – 5-10 лв., а можеш да изкараш/спестиш до няколко хиляди.

Голяма част от нас всяка година сключват полици по застраховка „Авто-каско”. Дали пък няма смисъл да помислим за дома си, както за колата си – като място, което осигурява защита и комфорт. Наистина апартаментът ни не се движи по магистралата със сто и петдесет километра в час, но всеки знае, че е добре човек да се грижи за дома си. Ясно е, че застраховката имущество има и доста други клаузи и предимства, освен да ни спести две хиляди лева, ако ВиК пак спрат водата.

Стандартната имуществена застраховка за недвижимо имущество най-често включва риска "Пожар и природни бедствия" (пожар, буря, градушка, наводнение), като към него могат да се добавят допълнителните рискове: Земетресение, свличане и срутване на земни маси, защита от късо съединение или токов удар, а също така и причинени вреди на трети лица, като щети от авария на водопроводни, канализационни и отоплителни системи, кражба чрез взлом.

Но, както знаем, домът освен стени, покрив и под, си има свой собствен уникален облик, наричан от застрахователите с не толкова романтичното име – движимо имущество. Движимото имущество включва обзавеждане, мебели, черна и бяла техника и всякакъв вид електроуреди. Движимите вещи, които искате да застраховате трябва да се опишат при подписването на полицата, за да важи застраховката при евентуални щети върху тях.

Както ВиК няма да възстановят разходите ни за ремонта на съседа, така и енергото едва ли биха били склонни да ни купят нова плазма при проблем в тяхната мрежа. Точно тук влиза в силата клаузата „Защита от късо съединение или токов удар”.
Не на последно място идва и опасността от кражба с взлом. Въпреки че застраховката няма как да покрие неприятното усещане от нахлуването в дома ни, все пак най-често взиманите предмети без толкова голяма емоционална стойност като телевизор, обзавеждане и други, биха могли да ни бъдат компенсирани при включен риск „Кражба чрез взлом”.

В крайна сметка, на въпроса необходимо ли е човек да си направи застраховка имущество, всеки трябва да си даде отговор сам... Но инвестицията може би си заслужава.


==================

ВАШИТЕ ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ В НЕСЕБЪР


Уважаеми Дами и Господа,

Като Ви поздравявам с ,с настъпващото лято на 2011 година,имам удоволствието да Ви информирам,че утвърдената и успешна Застрахователно- брокерската компания " Адмирал иншурънс брокер" откри свой офис в град Несебър,на ул.”Иван Вазов” № 14-партер/до Кафе „Булевард”/. За да улесним нашите клиенти, ние избрахме леснодостъпен и целогодишно комуникативен район на града ,където и до сега се намираше застрахователен офис,обслужващ стотици клиенти.

В офиса ще намерите компетентно и всеобхватно застрахователно обслужване. Ние ща Ви помогнем при избора на застраховка и на застрахователна компания. Ще договорим с Вас икономически най-изгодните покрития и ще Ви съдействаме при настъпване на застрахователно събитие.

" Адмирал иншурънс брокер " има договори с всички застрахователни компании на българския пазар и предлага всички техни продукти / „Гражданска отговорност” на автомибилиста, „Автокаско” на МПС, застраховка на фирмено и домашно имущество , медицински разноски за чужбина, злополуки ,отговорности,животозастраховане и др./

" Адмирал иншурънс брокер" има лиценз за застрахователен брокер No 18/06.04.2000г. от Дирекция за застрахователен надзор към Министерство на финансите на Р.България. Дружеството е създадено и в него работят личности с дългогодишен опит в застраховането и застрахователното посредничество. В настоящия момент брокерът управлява премиен приход от повече от 4 милиона лева, обслужва над 200 млн.лева застрахователни интереси на над 20 000 доверили ни се клиенти.

С откриването на нашия нов офис в уникалния Несебър сме убедени, че ще получите най-добрите цени за своите застрахователни интереси, качествено и перфектно обслужване.

С нас може да се свържете всеки ден на тел.факс/0554 – 4-21-04,
на 24 часов телефон -
0898 34 99 10,както и на E-mail- k_kosev@abv.bg.

С уважение: Красимир Косев-Директор Офис-Несебър



3S SOT
Читателски коментари
Вашия коментар (Прочетете правилата!)
Име: 
Латиница/кирилица: (?)

 
  Почивка в:
    Несебър - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Сл. бряг - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Св. Влас - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Равда - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
    Обзор - сайт
    Хотели
    Квартири
    Имоти
    Заведения
  Holiday in :
    Nessebar
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Sunny Beach
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Sveti Vlas
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Ravda
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food
    Obzor
    Hotels
    Apartments
    Real Estates
    Bar & Food

Включете се!

 
СВА2000
 
  ПОРЪЧАЙТЕ СИ ВАШИЯТ САЙТ !

Атрактивно помещение в Несебър

ВАШИТЕ ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ В НЕСЕБЪР !

А ВИЕ ЗАСТРАХОВАХТЕ ЛИ ДЕТЕТО СИ ?

ПОДАРЕТЕ СИ ПОЧИВКА В НЕСЕБЪР !

 
 
Адмирал
 
   АДМИРАЛ БРОКЕР
 Община Несебър
 Авт.линии-Несебър
 Moreto.net
 Обяви за работа
 RuseNEWS
 Хотели в Несебър
 Времето в Несебър
 nessebarmedia.com
 СПА Хотели
 Поморие e-News
 Guide - Bulgaria.com
 HOTELS.BG
 Почивка.bg
 PureBulgaria.com
 
в.
   Бургас футбол
 Агенция "Фокус"
 Вестник "Слънчев бряг прес"
 
|| УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ,ПОРАДИ ПРОФИЛАКТИКА И РЕКОНСТРУКЦИЯ САЙТЪТ НЕСЕБЪР НЮЗ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБНОВЯВА НЕРЕДОВНО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ !МОЛИМ ЗА РАЗБИРАНЕ И ИЗВИНЕНИЕ ,ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ХУБАВ И ЖЕЛАН ! ||  

© 2004-2005 - Nessebar-News.com
гр.Несебър; ул."Струма" 6; Тел./факс: 0554/45404; E-mail: k_kosev@abv.bg
Ползването на информацията става свободно, при условие, че се цитира източника!

Web development by Aristidov.com.